Dwights idoler och förebilder

Jag känner ibland att jag framstår som lite negativ och kan verka ha en pessimistisk människosyn, så är det inte. För att ni inte ska få en felaktig bild av mig vill jag här nämna några människor jag beundrar och ser som förebilder. Utan rangordning;

   
Joachim Posener                              Georg Soros 

   
Nick Leeson                            Viktor Lustig 

   
Michael Milken                      Anders Borg

Ivan Boesky, 

Bernard L Madoff

Dwight vs Farbror Gobbe

  Min granne som bor våningen under heter Farbror Gobbe och är ond. Han är gammal, säkert 45, tandlös och har långt ovårdat hår. Han brukar synas ibland om nätterna, ylande och skällande mot den mörka himlen. På Onsdagar och Fredagar spelar Farbror Gobbe på sin banjo, vemodiga stycken som skär genom taket och fyller hela mitt hem med svart ångest. Ibland sjunger han medan han spelar och hundarna i huset kryper ihop och skakar av fasa, barnen i kvarteret gömmer sig och gråter. 

  En gång såg jag honom på ICA, han stod och stoppade tomflaskor i returautomaten medan han gav ifrån sig ett rytmiskt väsande som frammanande bilder i mitt inre av ett Helvete bebott av ohyggliga reptiler. Jag såg bort från honom, frös i mina rörelser och upphörde för en stund att andas. Jag intalade mig själv att det hela var en dröm och att jag snart skulle vakna upp till verkligheten så som den borde vara; ljus, vacker och utan sådana vederstyggligheter som Farbror Gobbe. 

  Jag har pratat med hyresvärden, polisen, mentalvården, försäkringskassan och församlingsprästen, men ingen av dom visar någon som helst förstående för min oro och min vånda. Annie svarar inte i telefon, mina föräldrar fortsätter att tjata om något gammalt armband, IPRED-lagar och annan skit. Jag är ensam att möta denna avgrundsande. 

  Det måste få ett slut... 
Farbror Gobbe måste bort... 
Jag orkar inte mer...


Farbror Gobbe, som han är innerst inne!

Dwight minns Marilyn Chambers

  Den 12 april i år avled en av 70-talets viktigaste kulturpersonligheter, Marilyn Chambers blev 56 år. Vi minns väl alla hennes succéer; ”Behind The Green Door”, ”Resurrection of Eve” och ”Rabid”. På 2000-talet gjorde hon fina roller i bl.a ”Dark Chambers” och ”Edge Play”. Marilyn ställde 2004 upp i det Amerikanska presidentvalet, men på grund av att George W Bush fuskade så fick hon endast 946 godkända röster. 

  Det jag nu undrar är varför TV4 inte ägnade en heldag åt att direktsända hennes begravning och visa hennes mest populära filmer.



Mailyn Chambers 1952 - 2009


Dwight som sexrådgivare II

Jag har fått ett brev som lyder så här: 

 Käre Dwight! 

 Jag har fått veta att du är klok och vet mycket så därför skriver jag till dig. Det är så här att när min man och jag har intim samvaro så vill jag ha lackstövlar och gummiluva på mig. Är detta normalt? 

 MVH 

Lena Ek

 Svar: 

 Ja, Lena, det är inte bara normalt, det är ytterst lämplig. 

 Dwight



      
Sunt och normalt!

Dwight som sexrådgivare

Jag har fått ett brev som lyder så här:

 Käre Dwight!

 Jag har fått veta att du är klok och vet mycket så därför skriver jag till dig. 
Det är så här att när min fru och jag har intim samvaro så vill jag ha gummistövlar och sydväst på mig. Är detta normalt?

 MVH 
Jan Björklund

 Svar:
 Nej Jan, det är inte normalt, du är en sjuk jävel som borde ha stryk. 

 Dwight


        
Sjukt och onormalt!

Dwight gör en hatt

Många skriver till mig och frågar saker. Bland annat har en tjej som heter Maud Ohlofsson skrivit och frågat hur man skyddar sig mot dom livsfarliga dödsstrålar som Maldivernas President; Maumoon Abdul Gayoom, i tid och otid skickar mot Sverige. Svaret är en hatt av aluminium. 

Här är en kortfattad beskrivning av en enkel modell:


Ta en bit aluminium av en tidningsidas storlek och vik den på mitten. 


Vik hörnen mot mitten.


Vik upp den nedre kanten till ett brätte.

 
Ta på dig hatten och räck lång näsa åt Gayoom.

Jag hoppas att du är nöjd med mitt svar kära Maud


Dwight talar ut om mäns klädvanor

Jag var på en promenad tidigare idag och fick se en vuxen man iförd sandaler och kortbyxor, och som om inte denna skymf mot allt manligt inte skulle räcka så gick fanskapet och bar på ett paraply. 

Vuxna män som klär sig som småpojkar är inte bara äckligt och direkt motbjudande, det är skadligt för barnen att se också. Dom kan börja tro att det ska vara så. Dom blir osäkra, förvirrade och börjar knarka.

För att vi ska kunna ge våra barn en sund och glad barndom så måste vi se till att det blir ett slut på det här otyget.

 
FEL

  
NEJ, NEJ, NEJ
 
SKÄRPNING FÖR FAN! 





Dwight ska bli som stålmannen

Efter att ha lidit alla helvetes kval under tiden som jag var sjuk i Grävlingsinfluensa så har jag bestämt mig för att aldrig mer vara sjuk. 

Sjuk blir man i första hand för att man inte har någon motståndskraft mot virus och bakterier, i andra hand för att man är fattig och ful. Andrahandsalternativet gäller inte mig så därför ska jag inrikta mig på det första och öka min tolerans mot virus och bakterier. Genom att dagligen utsätta mig för dom så ska jag bygga upp en tolerans som aldrig tidigare skådats. 

Nu är det slut på städande, diskande, klädtvättande och duschande. Mitt hem och min person ska bli en grandios bakteriehärd och jag kommer att bli osårbar. Lite som stålmannen faktiskt...


Dwight är ute och flyger lite

Dwight har Grävlingsinfluensa

 Hej mina kära vänner. Ni får ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, jag har varit svårt sjuk i Grävlings-influensa. En helt ny sjukdom som kommer starkt nu. Den förutspås att gå om grisinfluensan i popularitet inom en snar framtid. Jag har hört ryktas att både Expressen, Aftonbladet och Flygrevyn kommer att köra en stor skrämseldrive med början nästa vecka.  


Se upp!

RSS 2.0