Dwight vs Farbror Gobbe

  Min granne som bor våningen under heter Farbror Gobbe och är ond. Han är gammal, säkert 45, tandlös och har långt ovårdat hår. Han brukar synas ibland om nätterna, ylande och skällande mot den mörka himlen. På Onsdagar och Fredagar spelar Farbror Gobbe på sin banjo, vemodiga stycken som skär genom taket och fyller hela mitt hem med svart ångest. Ibland sjunger han medan han spelar och hundarna i huset kryper ihop och skakar av fasa, barnen i kvarteret gömmer sig och gråter. 

  En gång såg jag honom på ICA, han stod och stoppade tomflaskor i returautomaten medan han gav ifrån sig ett rytmiskt väsande som frammanande bilder i mitt inre av ett Helvete bebott av ohyggliga reptiler. Jag såg bort från honom, frös i mina rörelser och upphörde för en stund att andas. Jag intalade mig själv att det hela var en dröm och att jag snart skulle vakna upp till verkligheten så som den borde vara; ljus, vacker och utan sådana vederstyggligheter som Farbror Gobbe. 

  Jag har pratat med hyresvärden, polisen, mentalvården, försäkringskassan och församlingsprästen, men ingen av dom visar någon som helst förstående för min oro och min vånda. Annie svarar inte i telefon, mina föräldrar fortsätter att tjata om något gammalt armband, IPRED-lagar och annan skit. Jag är ensam att möta denna avgrundsande. 

  Det måste få ett slut... 
Farbror Gobbe måste bort... 
Jag orkar inte mer...


Farbror Gobbe, som han är innerst inne!

Kommentarer
Postat av: Magnaten

Detta med att han stoppar in burkar i automaten låter inte bra. Det finns så många oseriösa företagare som dumpar marknaden och förstör automaterna. Jag hjälper dig gärna under förintelsen av honom. Ser du fler typer av hans kaliber, tipsa mig. Branschen får dåligt rykte pga dylikt slödder.

2009-07-12 @ 16:18:04
URL: http://magnaten.blogg.se/
Postat av: Magnaten

Såg först nu att det var glasblåsarkonsten han var ute efter. Inte lika illa men nästan. Oseriös typ ändå. Dom där frifräsarna har en förmåga att hoppa mellan branscherna och specialiserar man sig inte inom dagens industriproduktion, blir det hafsverk av allt.

2009-07-12 @ 16:24:18
URL: http://magnaten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0