Dwight tar gärna emot pengar

Majblommans Riksförbund vill inte ta emot 100.000:- från MC-klubben ”Iron Wolf. Det vill jag. Dom generösa motorcykelåkarna är välkomna att höra av sig så vi får diskutera hur överlämnandet av pengarna ska gå till.

Kommentarer
Postat av: magnaten

Vi inom metallbranschen skulle gärna ta emot investeringsbidrag. Jag skulle omedelbart investera i fyllda 50-öresobjekt vilka jag sedan skulle tömma på ickemetalliskt innehåll för att sedan ytterligare förädla metallen.



Om du har kontakt med motorbranchen kanske vi kan komma överens om ett samarbete? Om investeringen skulle gå i lås skulle du gärna kunna hjälpa mig med tömningen av enheterna. Jag vet att låter som ett arbete, men för dig som nybörjare inom branchen skulle det ge en fin inblick i processen. Jag lovar att du skulle se tömningsprojektet som en givande och lärorik syssla.

2009-06-28 @ 15:49:32
Postat av: Dwight

Trots att jag titulerar mig entreprenör är jag inte rädd för arbete. Jag ingick för ett antal år sedan i kommunens särskilda enhet för parkförbättring och då fick Dwight lära sig vad kroppsarbete vill säga. Visst hjälper jag dig min vän, jag titta i filofaxen när jag kan klämma in en dags grovgöra. Hör av dig.

2009-06-28 @ 17:28:36
URL: http://dwight.blogg.se/
Postat av: magnaten

Bra! Men kontakta våra finansiärer först. Du får gärna referera till min kunskap inom oljebranchen, för är det något motorister uppskattar så är det olja.

2009-06-28 @ 17:39:13
URL: http://nagnaten.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0